tiistai 27. lokakuuta 2015

17. viikko

Viime viikolla keskiviikkona Vesivek kävi asentamassa sadevesikourut, lumiesteet, palotikkaat ja kattoturvatuotteet juuri parahiksi ennen syyssateiden saapumista. Asentajan kanssa kävimme vielä paikat läpi, koska osa sadevesiputkista oli asennettu hieman väärään paikkaan. Ränniputket saatiin kivasti asennettua vaikka terassien kohdalla tiukkaa tekikin. Asennus hoitui muutamassa tunnissa ja suurin plussa tulee siitä että asentaja oli vienyt kaikki roskat mukanaan pois.


Pikkuveli löysi itselleen roikkumispaikan.

Kun palotikkaat saatiin asennettua, pääsi mies viimein tutkailemaan yläpohjaa. Sieltä löytyikin jonkunverran rakennusjätettä ja muutama irtonainen putki, joiden asentaminen oli kaiketi jäänyt LVI-asentajilta kesken ja tulevat sen nyt hoitamaan loppuun. Hyvä että asia saadaan kuntoon, koska tälle viikolle on alustavasti aikataulutettu puhallusvillan asennus.


Viikonloppu meni sitten taas pihaa siivoillessa ja vähän myös maalaillessa sekä sunnuntaina maaurakoitsijamme kävi kanssamme vaihtamassa osan sadevesiputkista, jotta rännikaivot saatiin asennettua paikalleen ja nyt vedet kulkevat pois tontilta kunnalliseen sadevesijärjestelmään.


Tämän viikon avainsanoina on timpurit, autotallin ovi, LVI-asentajat, kanavapuhallin ja puhallusvilla joita kaikkia odotellaan, mutta minkään tulemisesta ei ole varmuutta. Marraskuussa alkaakin sitten taas kunnolla tapahtua kun sisätyöt alkavat kuun puolivälissä. Siitä alkaakin sitten meidän perheen joulukalenteri ja joka viikko saadaan jännittää taas mitä talolla on tapahtunut. Valitettavasti vain tämän joulukalenterin viimeinen luukku avataan vasta tammikuun puolivälin jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti