tiistai 13. lokakuuta 2015

15.viikko


Puoliväli eli 15. viikko olikin työmaalla erittäin tapahtumarikas. Timpurit aloittivat työt heti maanantaina aamutuimaan ja rakensivat meille terassin. Jälki on erittäin hyvää mutta suunnittelussa tapahtuneen virheen takia meidän terassimme on nyt vähän ylhäällä, mutta Sievitalo on luvannut korjata asian lisäämällä alas yhden rappusen. Nykyisellään tuo ei menisi edes rakennusvalvonnasta läpi, koska alimman rappusen alle mahtuu kaksi eurolavaa.


Loppuviikon timpurit ahersivat lopun ulkoverhouksen, sisäseinäkipsilevyjen, kattopaneelien, suihkuseinän muurauksen ja saunan paneloinnin kimpussa. Sunnuntai-iltana kun timpurit lopettivat hommansa, oli timpurintyö muutoin valmis, mutta ulkoverhouksen viimeistelyn, etuterassin rimoitukset sekä terassin korjauksen tulevat vielä viimeistelemään, kun saavat lisää puutavaraa. Heidän työnjälkeään olemme itse ja myös vastaava mestarimme ihailleet. Siinä ei ole kyllä ollut moitteen sanaa ja alun kielimuurikin saatiin hyvin puhkaistua ja mies on jo useamman kerran jutellut heidän kanssaan kun heillä on ollut jotain kysyttävää.


Tällä viikolla työmaalla on rauhallisempaa. Timpurit saattavat loppuviikosta tulla hoitamaan korjaukset jos puutavara saadaan toimitettua siihen mennessä. LVI-asentajien pitäisi tulla kytkemään lämmöt päälle ja asentamaan siihen tarvittavat laitteet. Keittiökaluste-edustaja tulee tänään tarkastusmittaukselle ja hänen kanssaan lyödään myös valinnat lopullisesti lukkoon.



Etelä-Suomessa vietetään tällä viikolla koululaisten syyslomaviikkoa, joten myös meidän ekaluokkalaisella isoveljellä on syysloma ja itse pidän nyt viimeisen kesälomaviikkoni. Sääennuste näyttää vielä hyvää maalaussäätä, joten eilenkin koko iltapäivä meni pensseliä heilutellen. Nyt kaikki nurkkalaudat ovat saaneet maalin pintaansa ja työpäällikölle saimme ilmoittaa, että kaikki on valmista rännien asentamista varten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti