maanantai 31. elokuuta 2015

Yhdeksäs viikko



Tällä viikolla on tapahtunut paljon vaikka työmiehet pitivätkin yli viikon tauon ja palasivat työmaalle vasta torstaina. Illalla sitten olikin jo ikkunat sekä työmaaovi asennettuna ja talo alkaa päivä päivältä näyttää vielä enemmän meidän taloltamme.


Perjantaina timpurit olivat saaneet villoitettua sekä talon että tallin ja lauantaina väsäilivät olohuoneen vinon sisäkaton aiheuttamien lisävilloitusten kanssa.


Sunnuntaina talo oli sisältä vuorattu kokonaisuudessaan Intello-kankaalla, joka on älykkäämpi vaihtoehto perinteiselle höyrynsulkumuoville. Myös vaakakoolauksia oli aloitettu jo rakentaa.


LVI-suunnitelmat saatiin viimein viikon aikana tehtyä ja ovat nyt toivottavasti kunnossa, kun aikataulun mukaan tämän viikon aikana ne tullaan tekemään, koska ensi viikolla vuorossa pitäisi olla jo lattiavalu.

Vesikatto puuttuu edelleen ja sadepäivätkin ehtivät saapua ennen sitä, mutta sateelta suojassa talo ja talli kyllä ovat. Se on tullut todistetuksi kun sisälle ei ole vettä tullut vaikka ulkona on satanut kaatamalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti