maanantai 3. elokuuta 2015

Viides viikko

Tämä viikko on ollut ehdottomasti raskain viikko työmaalla. Maaurakoitsija on tehnyt 5 ympäripyöreää työpäivää, kahtena iltana hänellä on ollut myös apumies auttamassa ja lisäksi mies on isoveljen kanssa ollut työmaalla auttamassa niin paljon kuin vain omilta töiltään ja lastenhoidolta on pystynyt. Tottakai tällä viikolla minulla on ollut vielä 4 iltaa töitä, mikä on hankaloittanut hommaa, kun iltaisin he eivät ole avuksi päässeet. Paljon olemme kuitenkin saaneet itse autettua helpoissa mutta aikaa vievissä hommissa kuten patolevyn asennuksessa ja routasuojauksessa mikä tuo suoraan helpotusta budjettiimme, koska kaivinkonekuskin ja apumiehen pitäminen töissä tontilla maksaa noin 120€/tunti. Kyllä siinä itse tekee mielellään muutaman illan hommia patolevyn reunalistaa naputellessa, mikä on muuten äärettömän hidasta puuhaa.

Olimme loppuviikosta yhteydessä Sievitalon työpäällikköön, kun alkoi näyttää siltä että menee tosi tiukille saada tontti rakennuskuntoon maanantaiaamuun mennessä ja kerrankin oli hyvä, että talopakettitoimitus viivästyykin parilla päivällä ja timpurit pääsevät aloittamaan työnsä tontilla aikaisintaan keskiviikkona, joten saimme tiistai-iltaan asti aikaa saada tontti rakennuskuntoon.

Sunnuntai-illalla kun lähdimme tontilta, siellä alkoi näyttää jo varsin hyvältä. Maanantaina maaurakoitsija hoitaa vielä loppuja ulkopuolen täyttöjä, korkoja ja tontin kaatoja sekä päivän pääurakka on saada tontin perällä oleva jätemaa kuljetettua pois.

Myös parin korttelin päässä naapuritontilla on tapahtunut paljon, jos vertaa viime viikon kuviin. Keskiviikkona tontilla oli pelkkä sokkeli ja sunnuntaina jo tuollainen valtavankokoinen talo. Nyt vain jäämme jännityksellä odottamaan ehtivätkö timpurit aloittaa työnsä tällä viikolla ja miltä meidän tontilla tämän viikon jälkeen näyttää. Voidaanko alkaa jo tontin sijasta puhua talosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti