perjantai 7. elokuuta 2015

Kuudes viikko

Tämä on yksi niistä maagisista viikoista, joita on helmikuusta asti odotettu kun hankintasopimus tehtiin ja saatiin aikataulu, jonka mukaan talopaketin toimitus alkaa tällä viikolla.

Alkuviikko meni ahkeroidessa tontilla kun maaurakoitsijan piti saada tontti rakennuskuntoon keskiviikkoaamuun mennessä, jolloin talopakettitoimitus piti tulla ja rungon pystytys oli tarkoitus aloittaa. Olimme itse pitkät päivät auttamassa ja kaikki oli tiistai-iltana ennen kymmentä valmista.

Yllätykseksemme heti maanantaina tontille alkoi tulla tavaraa, mikä tietysti oli hieman hankalaa, kun viimeisenä hommana maaurakoitsijalla oli tontin tasoitus. Tiistaina tuli itse talopaketti, joten ei auttanut muu kuin tunkea tavarat vieressä olevaan puistoon. Siellä ne nyt odottavat timpureita, jotka eivät vielä tällä viikolla aloittaneet työtään. Lisäksi torstaina selvisi, että aloituspakettia ei oltu meille toimitettu lainkaan. Tuolla lavalla toimitetaan kaikki kasauksessa tarvittavat kiinnikkeet eli meille on tullut valtava määrä puutavaraa mutta ei yhtään ruuvia niiden kiinnittämiseen.
   
Nyt vaan jännitetään koska tuo puuttuva lava saadaan paikalle ja pystytys päästään aloittamaan. Ensi viikolla on tiedossa myös muutakin jännittävää, kun isoveli aloittaa koulutaipaleensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti