lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ensimmäiset luonnoskuvat

Päälimmäisenä vanhemman poikamme muutosehdotukset.
Juuri ennen pääsiäistä kauan odotetut luonnoskuvat Sievitalon tehtaalta kilahtivat sähköpostiimme. Ensinäkemällä kaikki näytti hyvältä, mutta kun kuvia alkoi tarkemmin tutkia, niin kyllä niistä valtava määrä korjattavaa löytyi. Pohja oli tehty tekemämme suunnitelman mukaan, mutta joitain hassuja juttuja oli muutettu, kun isoa tuulikaappiamme kavennettu, keittiötä pienennetty ja myös vanhempien makuuhuone oli pienentynyt niin, ettei sinne mahdu enää sänky kunnolla. Onneksi tässä on monta päivää aika käydä tarkkaan kaikki läpi ja laittaa heti alkuviikosta kuvat muutoksineen takaisin.
Samalla saimme myös ensimmäiset kuvat talomme ulkoseinistä ja onhan se aika jännää nähdä, miltä oma talo tulevaisuudessa tule näyttämään. Niissäkin oli jonkun verran muokattavaa, kun haluamme lisätä valkoista kapeampaa tehostelaudoitusta ja myös osa ikkunoista oli väärän kokoisia, kun ne näki ”seinällä”.

Uskon, että kun nämä isot virheet saadaan korjattua, olemme jo varsin lähellä meidän unelmakotiamme. Ensi viikon lopulla meillä on myös Sievitalon edustajan kanssa luonnospalaveri, jonka jälkeen kuvien pitäisi lähteä kohta painoon, niin pääsemme hakemaan viimein rakennuslupaa. Sitten olemmekin siinä vaiheessa, mihin mennessä meidän oli tarkoitus saada oma kotimme myytyä, koska silloin myös ensimmäinen erä talopaketista tulee maksettavaksi. Kaikki ei mene kuitenkaan aina kuin Strömsössä ja olemmekin jo 2 kuukautta asuneet väliaikaisessa vuokra-asunnossa. Toki parempi näin päin, kuin että tuskaisina edelleen koittaisimme saada asuntoamme myydyksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti