lauantai 12. joulukuuta 2015

24. viikko

Tällä viikolla talolla on vedeneristetty, laatoitettu ja saumattu. Ihan aikataulun mukaan hommia ei ole saatu vielä valmiiksi, mutta kutakuinkin kaikki on ensi viikon kalusteasennusta varten valmiina. Tuulikaapissa laatat loppuivat kesken juuri kaapin alta, mutta maanantaina tuokin kohta pitäisi saada korjattua kun laatat saadaan työmaalle. Ensi viikolla työmaalla onkin sitten melkoinen kuhina, kun siellä häärii laattamies, takkamies ja kalusteasentajat kaikki samaan aikaan, joten ensi viikko tuleekin olemaan ehdottomasti yksi mielenkiintoisemmista, kun tulee niin paljon valmista.

Paljosta ei jäänyt kiinni

Nyt viikonlopulle tiedossa siis imurointia, tavaroiden järjestelyä ja laattojen pesua, jotta kaikki on ensi viikkoa varten valmiina.


Pesutilat vielä saumaamatta

Keittiön lattia saumattuna

Tasan 6 viikkoa, niin meidän pitäisi päästä illalla nukkumaan jo omaan kotiin!

2 kommenttia:

  1. Ei ihan penaalin terävin kynä se joka menekkejä on laskenut siellä Oulaisissa. Meillä loppui laatat kesken sekä pesuhuoneen seinistä että wc:n seinistä. (Eri laattaa.)En tiedä sitten mistä laatoittaja hommasi lisää.

    VastaaPoista
  2. Meidän työmaalla ihan ylipäätään määrälaskenta ei ole mennyt ihan nappiin, tuntuu että melkein joka tavaraa on ollut paljon kiikaa, esimerkiksi vuorivillaakin jäi melkein 20 paalia. Pienellä järkeistämisellä, että yli jäävät tavarat siirrettäisiin seuraavalle työmaalle saisi varmasti kokonaishintaakin pienennettyä jonkin verran. Talosta jääneillä maaleillakin taidetaan saada koko talli maalattua. :)
    Laattamies saapui tänä aamulla työmaalle puuttuvat laatat mukanaan, joten työt pääsivät jatkumaan ja laattatyöt saadaan valmiiski ennen keskiviikkona alkavaa kalusteasennusta.

    VastaaPoista