keskiviikko 2. elokuuta 2017

Klassikkoja

Kesän alennusmyynnit alkavat olla jo loppusuoralla ja mielestäni onnistuin tekemään pari todellista nappilöytöä vaikka en paljoa ostoksille edes ehtinyt. Minun tyylini on ostaa jos jotain hyvää sattuu osumaan kohdalle, koska tiedän, että kun jotain lähtee oikein etsimällä etsimään, niin ei takuulla löydä mitään sopivaa eikä ainakaan hyvään hintaan. Varsinkin lastenvaatteissa tällä tavalla säästää pitkän pennin, kun ostaa kunkin kauden lopussa vaatteet 30-70% alennuksella seuraavaa vuotta varten kaappiin odottamaan.

Ensin pari viikkoa sitten löysin Finlaysonin Elefantti-sarjan pussilakanoita 50% alennuksella ja mukaan tarttui kaksi uutta pussilakanaa lasten huoneisiin.


Tuohon Elefantti-kuosiin ihastuin Pikkusiskon odotusaikana ja sitä onkin löytynyt myös hänen pikkuruisesta pinnasängystään ja mustana myös meidän parisängystä.



Väsäsin kankaasta myös pinnasuojan Pikkusiskon sänkyyn, joka oli puoli vuotta sivuvaununa meidän sängyssämme ja päällystin sillä vanhan äitiyspakkauksen makuupussin, joka tuntuu herättävän huomiota, kun vaunujen kanssa kurvailemme.


Etsinnässä on vielä Elefantti-pussilakana vihreänä, jos sellainen sattuisi joskus jostain liikkeestä tulemaan vastaan. Kyse on kuitenkin erikoisväristä, jota on tehty vain joitain liikkeitä varten.

Toinen nappilöytö oli tällä viikolla, kun löysin Finlaysonin Coronna-sarjan pussilakanoita, Reilu-sarjan pyyhkeitä ja Muumi-pyyhkeitä 50% alennuksella. Coronna on myös yksi lempikuoseistani ja sopii täydellisesti mustavalkoiseen kotiimme. Coronnaa meiltä on aiemmin löytynyt jo vanhempien makuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen verhona, mutta käänteisillä väreillä. Nyt matkaan tarttui 3 pussilakanasettiä, 2 kylpypyyhettä, 2 käsipyyhettä ja yksi pieni Muumi-pyyhe ja koko kasa maksoi alle 80 euroa.



Nyt kun vielä sattuisi jossain törmäämään tuohon Coronna-sarjan tuplaleveään pussilakanasettiin hyvään hintaan, niin saisi joskus tulevaisuudessa pedattua koko perheen sängyt samaan kuosiin.

Sekä Elefantti että Coronna ovat kumpikin Finlaysonin klassikkokuoseja jotka sopivat sisustukseen vaikka vuodet vierivätkin. Elefantin on suunnitellut Laina Koskela vuonna 1969 ja Coronnan Aini Vaari vuonna 1958.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti