sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Harkittuja yksityiskohtia

Kumminkoirankaimanserkku käy kaksi kertaa vuodessa pakettimatkalla suomalaisten suosimassa rantalomakohteessa ja joka ikisellä kerralla haluaa muistaa perhettäsi matkamuistolla. Jo ennen hänen matkalle lähtöään alat jännittää mitäköhän hän mahtaa tällä kertaa laukkuunsa pakata, koska hänellä on tapana ostella matkamuistoja kaikille sukulaisilleen. Jospa vaikka tällä kertaa hän toisikin vaan paikallista suklaata, mutta toive osoittautuu vääräksi ja tälläkin kertaa matkalaukusta löytyy sopivan pehmeää tilaa posliiniesineiden kuljetukseen. Tällä kertaa hän ojentaa perheellesi ylpeänä ostamansa maljakon, joka oli kuulemma ihan pakko ostaa kun oli niin sinun tyylisesi ja samalla mietit että milläköhän tapaa, mutta hymyilet kuitenkin leveästi ja kiität kauniisti. Järjestelet olohuoneen lasivitriiniin tilan uudelle maljakolle kaikkien 48 muun hänen ostamansa matkamuistomaljakon viereen, koska onhan hän nyt sen ulkomailta asti teille tuonut niin pitäähän sen nyt esillä olla, paraatipaikalla vaikka itse et edes pidä maljakoista ja ystäväsikin ovat kyselleet miksi ihmeessä sinulla on vitriinillinen maljakoita vaikka olet kovin allerginen kukille. Kuulostaako tutulta? Meillä ei, meillä ensinnäkin sisustuksessa vähempi on enempi…muutamia valittuja tavaroita on esillä ja muut ovat kaappien kätköissä. En vain yksinkertaisesti osaisi pitää esillä jotain mistä itse en pidä vain sen vuoksi että joku on tuonut sen meille lahjaksi.

Rakastan sisustuksessa yksityiskohtia ja useimpia niistä ei löydy suoraan kaupan hyllyltä vaan ovat itse tuunattuja eikä niitä löydä etsimällä vaan ideat syntyvät vähitellen ja siksi kotimme elää jatkuvasti. Tähän mennessä olemme lähinnä siirtäneet yksityiskohtia vanhasta kodistamme, mutta muutama uusikin on tänne jo saatu hommattua. Seinillä ei ole vielä oikein mitään, koska haluan rauhassa miettiä mitä tulee minnekin.


Nyt kun talo ei ole enää työmaa vaan meidän perheen koti niin en enää ota laajoja kuvia huoneista mutta pieniä maistiaisia meidän sisustuksesta tulette saamaan. Tällä kertaa yksityiskohdista…










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti