tiistai 19. tammikuuta 2016

Loppua kohti…

Viimeinen eli 30. raksaviikko on käynnistynyt ryminällä. Viikonlopun siivoilun jälkeen maanantaina jatkoin aamupäivällä samoissa puuhissa. Päivällä Expert kävi asentamassa kodinkoneet siinä määrin kun se oli mahdollista, koska sähkökalustus oli edelleen tekemättä. LVI-asentaja kävi uusimassa liesituulettimen kiinnityksen ja nyt siitä saatiin hieman tukevampi.

Tänä aamuna sain työpäälliköltä luvan poistaa pahvit lattioista, jotta myös lattian mahdolliset virheet saadaan tsekattua ennen hänen iltapäivän tarkastuskäyntiään. Aamupäivällä myös timpurit kävivät viimein tekemässä ulkopuolen hommat kuntoon sekä asentamassa yläpohjan kulkusillat. Samaan syssyyn vielä Ikea toimitti tilaamamme kalusteet työmaalle, mutta onneksi mies oli päättänyt pitää vapaapäivän ja pystyi olemaan kantoapuna. Työpäällikön kanssa kävimme läpi kaikki mahdolliset puuteet ja virheet joita ei paljoakaan ollut. Samalla ovenavauksella lähtiessään pullahtivat sisään hartaasti odotetut sähkömiehet ja nyt jännitämme, saavatko he työnsä loppuun vielä tämän vuorokauden puolella vai valmistuvatko sähkötyöt vasta luovutuspäivänä.


Koska korjattavaa ei paljoa ollut niin työpäällikön kanssa sovimme luovutuksen keskiviikkoiltapäivälle, jolloin pidetään myös LVI-tarkastus. Torstaina on luvassa kaupungin rakennusvalvonnan käyttöönottokatselmus.


Sen jälkeen on vielä jäljellä se kaikista rankin mutta palkitsevin osuus eli muutto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti