sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kalustesuunnittelu

Kaksi päivää kalustetoimittajan puhelinsoiton jälkeen sähköpostiimme kilahti Omega-Keittiöiden kalustesuunnitelman ensimmäinen versio. Kalustesuunnittelija oli kuunnellut minua hyvin ja heti ensimmäinen versio oli hyvin lähellä sitä mitä haluammekin.

Juhannus on sujunut mukavasti urheiluharrastusten sekä hyvän ruoan parissa. Siinä sivussa sitten käytiin yhdessä läpi kiintokalustesuunnitelmat ja tehtiin kuviin korjaukset. Taas tuli huomattua, että tarkkana pitää olla koska tuulikaappimme liukuovikaappi olikin jossain välissä kasvanut 40cm leveämmäksi, joka olisi tehnyt tuulikaappiin suunnitellusta lastenvaunupaikasta liian pienen.


Kalustesuunnitelmat pitäisi saada valmiiksi jo ensi viikon aikana, jotta sähkösuunnittelu saadaan tehtyä loppuun. Myös sähkösuunnitelman ensimmäinen versio on työn alla ja se on tarkoitus myös nyt viikonlopun aikana saada eteenpäin.  

Loppuun vielä pieni maistiainen tulevasta keittiöstämme olohuoneesta päin katsottuna. Tämä oli ensimmäinen kuva, joka sähköpostista avautui ja meinasin saada sydärin kun tämän näin. Ensimmäiseksi silmät osuivat tuohon koristeelliseen takaoveen, joka on kaukana meidän minimalistisesta tyylistä. Onneksi kyse on vain kuvituskuvasta ja todellisuus on jotain aivan muuta. Kuvasta puuttuu myös saarekemallinen liesituulettimemme sekä kodinkoneet pitäisi olla rosterinvärisiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti