tiistai 22. syyskuuta 2015

11. ja 12.viikko

Huomasin juuri, että olin kokonaan unohtanut viikko sitten kirjoittaa edellisen viikon tapahtumista. Viikolla 11 työmaalla ei alkuviikolla tapahtunut taaskaan mitään, mutta torstain ja perjantaina timpurit ahkeroivat työmaalla ja saivat väliseinärungot asennettua ja huoneet alkavat pikkuhiljaa hahmottua. 


Työmaalla 12. viikolla ei tapahtunut muuta kuin että Apekon sähkömiehet kävivät maanantaina ja tiistaina vetämässä sähköjohdot ja loppuviikosta korjaamassa muutaman tekemänsä virheen. Edelleen kaksi pistorasiaa on väärässä kohtaa ja ne käytiin korjaamassa maanantaina. Pelkäsin jo valmiiksi millainen johtopätkämeri siellä odottaa, mutta yllätys olikin kun miehet olivat harjanneet lattian ennen lähtöään.


Loppuviikosta saimme työpäälliköltä määräyksen viritellä rakennuslämmittimet taloon ja pitää lämpötila sisällä 15 asteessa. Kaksi 3kW rakennuslämmitintä kierrättää ilmaa talon molemmissa päissä, mutta termostaatti niissä on saanut olla ihan minimissä koska ulkonakin lämpötilat on pysyneet niin korkeana. Parin viikon päästä saadaankin sitten jo lattialämmitys päälle ja noita lisälämmittimiä ei enää tarvita muuta kuin ilman kierrättämiseen, joten nyt näyttää vahvasti siltä, että työmaan sähkönkulutus tulee olemaan hyvinkin maltillinen.

Tällä viikolla timpurit tulevat ainakin asentamaan kipsilevyt väliseiniin, joten ensimmäisen kerran pääsemme tutkimaan menikö huoneiden koot nappiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti