torstai 3. elokuuta 2017

Ei mustaa eikä valkoista...


Meillä on jo vuosia ollut Etuovi.com palvelussa vahti, joka ilmoittaa jos jokin vanhoista asunnoistamme sattuu tulemaan myyntiin ja näin sattuikin käymään tässä muutama päivä sitten, kun meidän ensimmäinen omistusasuntomme, jossa asuimme 2009-2012, oli laitettu myyntiin. Innolla tietenkin katselimme kuvat läpi, miltä asunto nyt näyttää ja yllätys olikin suuri, että asuntoa ei ole uudistettu oikeastaan ollenkaan. Kahdelle seinälle oli vaihdettu tapetti ja liimattu muutama sisustustarra.

Edelleen asunnossa näytti oleva muun muassa minun neulomani verhosysteemi tuulikaapissa, rakentamamme ilmalämpöpumpun suojus sekä liukuovikaappi, miehen ideoimat valot kaappien päällä sekä myös minun käteni jälki saunan lauteissa. Suihkuhuoneen ja kodinhoitohuoneen katossa näkyy myös projekti joka jäi kesken, kun asunnon myynti tuli vähän yllättäen eteen, kun miehen työt vaihtuivat toiselle paikkakunnalle.

Mahtavaa oli myös nähdä miten pihaan istuttamamme omenapuu sekä marjapensaat olivat siellä edelleen ja kasvaneet ihan huimasti.
   

Tästä joku saa hyvän kodin, jossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti