maanantai 11. tammikuuta 2016

28. viikko

Loppu alkaa häämöttää jo käsin kosketeltavan lähellä, mutta monta työtä on vielä tekemättä. Alkuviikon talolla ahkeroivat LVI-asentajat LVI-kalustuksen parissa, Loppiaisena itse siivoilimme talolla ja torstaina talolla olikin toinen viimeistelijöistä aloittanut hommansa asentamalla melkein kaikki laminaatit paikalleen. Perjantaina talolla ei tapahtunut yhtään mitään ja lauantaina joku oli käynyt kaivamassa yhden kiintokalusteen taakse jääneen pistorasian esiin. Myös melkein kuukauden matkalla seikkailut pääovi löysi viimein tiensä työmaalle odottamaan asennusta. 




Edelleen odottelemme sähkökalustusta, liesituulettimen tukevoitusta, ulkopuolen timpurintöitä ja viimeistelijöitä jatkamaan hommiaan.




Kaikesta huolimatta, aikataulussa pitäisi olla ja sen mukaan kutakuinkin kaikki nämä hommat saataisiin tämän viikon aikana tehtyä, koska viimeinen viikko on merkitty loppusiivoukselle. Joka tapauksessa, koska aikataulu täältä väliaikaisesta kodista muuton suhteen on niin tiukka, koska emme halunneet maksaa vielä helmikuultakin vuokraa niin tämän asunnon pitää olla tyhjä kuun loppuun mennessä niin olemme varanneet muuttoauton ensiviikon viikonlopulle. Tänään voi siis ensimmäisen kerran sanoa, että me muutamme ensi viikolla!

1 kommentti:

  1. Mä kuvittelin että slogan "Valmistuu aina sovittuun aikaan" tarkoittaa sitä että talo on OIKEASTI valmis viimeistä listaa myöden sovitulla viikolla. Mutta eihän se niin mennyt, vaan muuton jälkeen kävivät tekemässä töitä sekä ulkona että sisällä. Viimeiset työt (terassien viimeistely ja ikkunalistojen muutostyöt ulkona) valmistuivat vasta kolmen kuukauden päästä muutosta. Meillä ei siis tosiaan mennyt missään vaiheessa talotehtaan kanssa kovin hyvin, mutta kyllä tämä viimeistelytöiden venyminen nakersi sen luottamuksen ihan pohjalukemiin.
    Toivottavasti teillä saavat tehtyä paremmin!
    Aika pitkälle on mennyt kyllä tuo sähköistys, olette joutuneet siis vielä siivoamaan raksavaloilla. Meillä LVI ja sähköt tehtiin samana yhtenä päivänä, neljä ukkoa oli hommissa. Sähkärit oli valmiina klo 13 ja LVI klo 17. Ja mä ryntäsin heti sen jälkeen siivoamaan...

    VastaaPoista